TCL BLOG

Clubkampioenen enkel jeugd


Bijna alle jeugdleden hebben dit jaar mee gedaan met de clubkampioenschappen enkel. Naast wat ziekmeldingen en extra verhinderingen is het gelukt om alle wedstrijden in 2 weken te spelen.

Het ging hierbij om 19 kinderen in de categorie Tenniskids Rood. Zij hebben op een woensdagmiddag gedurende 2 uur met hulp van de tennisleraren leuke potjes gespeeld. Aan het einde van de middag is er met hulp van ouders voor wat lekkers gezorgd. Deze kids tussen 7 en 11 jaar mochten een grote medaille mee naar huis nemen!

De categorie Tenniskids Oranje telt 13 kinderen en spelen 2 gewonnen tiebreaks met de oranje bal op een kwart veld. Hier worden al hele mooie rally’s gespeeld.

De 5 jongens van Tenniskids Groen hebben op heel veld met groene ballen elkaar goed laten lopen.

Tussen de wedstrijden door kon er gelukkig ook nog wel eens een Pokemon gevangen worden..;)

De jongens 11 tm 14 jaar konden qua aantal in 3 poules geplaatst worden. De meisjes in deze leeftijdscategorie speelden met z’n vijven in 1 poule en de meisjes 14 tm 17 jaar zaten in 2 poules van 4. Ook hier werd met veel plezier gespeeld.

Voor de jongens 14 tm 17 jaar is besloten een A poule en B poule te maken.

Dit jaar is er dus een 1ste en 2de plaats voor beide poules.

De wisselbeker is ook weer uitgereikt aan de clubkampioenen 14 tm 17 jaar voor de meisjes en jongens. Nogmaals, het was ontzettend leuk dat we bij de jeugd maar liefst 75 deelnemers hadden met dit enkeltoernooi.

Tot volgend seizoen!

Uitslagen clubkampioenschappen jeugd Tenniskids rood: 1e plaats Tim en 2e plaats Tygo. Tenniskids oranje: 1e plaats Luka en 2e plaats Juul. Tenniskids groen: 1e plaats Jens en 2e plaats Ilan. Finale jongens 11 t/m 14 jaar. 1e plaats Mika en 2e plaats Marc Finale jongens 14 t/m 17 jaar, A-poule, 1e plaats Marijn en 2e plaats Kjeld Finale jongens; 14 t/m 17 jaar, poule B. 1e plaats voor Gijs en 2e plaats Thomas. Finale meisjes; 11 t/m 14 jaar. 1e plaats Anneroos en 2e plaats Floor Finale meisjes; 14 t/m 17 jaar, 1e plaats Isa en 2e plaats Simone


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square