TCL BLOG

Vrijdag Racketavond 19:30 uur

Buiten het competitieseizoen is er iedere vrijdagavond om 19:30 uur racketavond!

Vergeet niet je tennispasje mee te nemen. Er worden pasjes getrokken waardoor je verschillende tennispartijtjes speelt. Je kunt ook later aansluiten omdat er meerdere partijen gespeeld worden. Na afloop is de gelegenheid om in het clubhuis of op het terras gezellig iets met elkaar te drinken.

Het is vrijblijvend voor alle leden! De vrijdagavond wordt goed bezocht en is een goede oefening om je slag te oefenen, tegen verschillende speelsterktes te spelen en om gezellig iets met elkaar te drinken!

Kom gerust een keertje kijken! Via fb wordt er iedere week een oproep gedaan. Om de week is er ook klaverjassen in het clubhuis. Hou onze Facebookpagina in de gaten!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square