TCL BLOG

Opbrengst zonnepanelen TC Lekkerkerk

In april 2016 maakte Tennisclub Lekkerkerk een energiebesparende- en milieubewuste keuze. PK Zontechniek installeerde maar liefst 40 zonnepanelen op het dak van het clubgebouw. 9 maanden later blikken wij terug en delen wij de opbrengsten die tot nu toe gerealiseerd zijn!

De 40 zonnepanelen hebben maar liefst €1.400 aan stroomkosten bespaard. Dit is 7.350 kWh. Via deze link kunnen de exacte opbrengsten worden bekeken. Deze cijfers zijn natuurlijk super, en als deze stijgende lijn zich voortzet, dan halen zij binnen enkele jaren de investering eruit.

Voor sportverenigingen is het nemen van zonnepanelen zéker een goede investering. Zij kunnen hiervoor namelijk bij de overheid een subsidieregeling treffen. Win win!