TCL BLOG

Neem iemand mee naar de racketavond!

February 27, 2017

 

Buiten het competitieseizoen is er iedere vrijdagavond om 19:30 uur racketavond!

Vergeet niet je tennispasje mee te nemen.Er worden pasjes getrokken waardoor je verschillende tennispartijtjes speelt. Je kunt ook later aansluiten omdat er meerdere partijen gespeeld worden. Na afloop is de gelegenheid om in het clubhuis of op het terras gezellig iets met elkaar te drinken.

 

Neem in de maand maart (17, 24 en 31 maart) gezellig iemand mee die wellicht lid wil worden! Je leert veel mensen kennen en het is een goede oefening. Er zijn ballen en rackets beschikbaar gesteld. Ook zal er een vrijwilliger aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over tennis en onze tennisclub.

Share on Facebook
Please reload

Uitgelichte berichten

8&9 Tennis: Dubbel zo Leuk!

June 1, 2018

1/4
Please reload

Recente berichten

March 15, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square