TCL BLOG

Neem iemand mee naar de racketavond!


Buiten het competitieseizoen is er iedere vrijdagavond om 19:30 uur racketavond!

Vergeet niet je tennispasje mee te nemen.Er worden pasjes getrokken waardoor je verschillende tennispartijtjes speelt. Je kunt ook later aansluiten omdat er meerdere partijen gespeeld worden. Na afloop is de gelegenheid om in het clubhuis of op het terras gezellig iets met elkaar te drinken.

Neem in de maand maart (17, 24 en 31 maart) gezellig iemand mee die wellicht lid wil worden! Je leert veel mensen kennen en het is een goede oefening. Er zijn ballen en rackets beschikbaar gesteld. Ook zal er een vrijwilliger aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over tennis en onze tennisclub.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square