TCL BLOG

Friends event


Op zondag 26 maart jl. werd voor het eerst het Friends Event voor de jeugd georganiseerd. Alle jeugdleden mochten een vriendje of vriendinnetje uitnodigen om te laten zien hoe leuk tennis is. Er werd begonnen met een warming-up. Daarna werden de forehand, backhand en service geoefend, en er werden een aantal leuke tennisspelletjes gespeeld. Na anderhalf uur was het tijd voor pauze met limonade en een lekker stukje cake. Na de pauze werden er echte partijtjes gespeeld. Na afloop werd er volop genoten van de barbecue met allerlei lekkers. Bij het naar huis gaan kregen de kinderen een leuk presentje.

Er zijn foto's gemaakt door Maayke Tax (PR jeugd). Wil je meer foto's van dit event zien wordt dan lid van onze besloten facebookpagina - TCL Jeugd.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square