TCL BLOG

Wedstrijdverslag Team 1 gemengd 2e klasse 0415


Vrijdag 21 april j.l. moesten we thuis spelen tegen DASH. In eerste instantie denk je bij het zien van het bezoekende team : Moeten we dáár nou de hele avond mee doorbrengen ? Maar het viel toch achteraf alleszins mee.

Het waren weer spannende en echt heerlijke potjes tennis en we hadden bijna 1 punt gehaald in de mix. Let wel : Bijna. Wél een 3-setter gespeeld. Zoals men dan altijd zegt bij een verloren 3-setter : “het had net zo goed andersom kunnen zijn”! Dat is altijd zo’n leuke dooddoener. Helaas hebben we weer verloren met 0-4. Maar dat mag de pret niet drukken. Met Corry, Aart en Fred (en mijzelf) was het weer gezellig.

Ook onze andere teamgenoten waren er om ons aan te moedigen en, uiteraard, mee te borrelen.

We maken ons al helemaal klaar voor de komende wedstrijd op 5 mei Uit tegen TOP Papendrecht. En nu maar duimen dat we wél een keer een puntje of wat halen! We gaan het zien ......


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square