TCL BLOG

Een geslaagde competitiedag voor heren 1, zaterdag 2e klasse (29/04)

Competitie dag 3, Het was lekker weer, beter dan verwacht. Tegenstanders waren goed op tijd. Eerst wat eten en drinken en rond twee uur gingen de eerste partijen de baan op. Aron de eerste single en Mariusz de tweede. Ze stonden goed te spelen en haalde beide een niet al te moeilijke overwinning naar mijn gevoel. 2-0 voor, een mooi begin. Daarna was er even discussie over wie nu de baan op zou gaan. Na wat overleg met de tegenstanders gingen Arian en ik de baan op. Het was een rare wedstrijd. We hadden moeite met inkomen en verloren de eerste set. De tweede set ging het al wat beter en pakten we gelijk een break voorsprong. Het ging gelijk op, maar we konden de break gelukkig wel vasthouden en wonnen de set met 6-4. Het was nu 1-1 in sets en je zou verwachten dat er nu een spannende derde set aan zat te komen. Maar nee, we wonnen hem met 6-0. Het was een leuke wedstrijd, maar ik denk niet dat ik dat had gezegd als we de derde set hadden verloren. We stonden nu 3-0 voor, in ieder geval weer een overwinning. We moesten wel een wedstrijd opgeven door een gebrek aan spelers op een gegeven moment, 3-1 stond het dus eigenlijk. Mariusz en ik moesten de laatste wedstrijd spelen. We hadden beiden al gespeeld en hoefden dus niet meer in te komen. Dit zorgde uiteindelijk voor een overwinning die niet al te veel moeite kostte. Eindstand 4-1 in het voordeel van Lekkerkerk. Aan het eind van de middag wat drinken met z’n allen en daarna lekker eten. Zeker een geslaagd dagje! 

Marijn Smits 


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square