Wedstrijdverslag zaterdag Heren 3e klas Team 2

May 8, 2017

De 4e competitiedag stond voor de deur en lekkerkerk 2 mocht het opnemen tegen Hiaten 5. Lekkerkerk begint de dag zeer sterk tijdens de singels. Deze werden dan ook door zowel Langeveld en Stalenburg relatief eenvoudig binnen gehaald.

Hierna werd het een stuk lastiger voor het team uit lekkerkerk. De eerste dubbel werd een echt gevecht van 3 sets waarna Snoek en van den Berg zich de winnaar mochten noemen. Hierna volgde een goede partij van Hiaten 5. Deze werd dan ook door hun gewonnen. De laatste partij van de dag werd ook de spannendste Snoek en Stalenburg werden na 3 lange sets verslagen door de mannen van Hiaten wat de eindstand van de dag op 2-3 bracht in het voordeel van lekkerkerk.

De dag sloten we af met een gezellig drankje en een heerlijk verzorgde maaltijd in het clubhuis van hiaten.

8&9 Tennis: Dubbel zo Leuk!

June 1, 2018