TCL BLOG

Wedstrijdverslag gemengd 2e klas Team 1

Afgelopen vrijdag 5 mei moesten we UIT tegen TOP Papendrecht. Wat een leuk team was dat zeg. Vreselijk gelachen in ieder geval. Het was vooral ook erg leuk omdat we deze keer gelijk hebben gespeeld en niet wéér hebben verloren ! Dus hadden we mooi 2 punten in de knip (tot op heden in totaal 4). Wat een feest.

De DD hebben we helaas verloren (1-6, 0-6). Dit kwam vooral omdat Charlotte en ik tegen ons zelf stonden te spelen, wat best lastig is (ik weet niet of iemand dat al eens heeft geprobeerd, het is in ieder geval géén aanrader) . De HD liep als een trein : 6-1, 6-3.

De mix van Fred en mij liep gesmeerd: 6-3, 5-7 en 7-6. Ronald en Charlotte hebben helaas verloren: 1-6, 6-3 en 6-7. Het waren lange en erg leuke potjes.

Na afloop weer gezellig geborreld en “gehapt”. Tjonge tjonge wat waren die hapjes duur daar! Een schaal (8 hamburgertjes zo klein dat er een vergrootglas werd bijgeleverd... 8 gehaktballetjes idem dito, wat stokbroodjes met tomaten enzo, bakje olijven en tortilla chips) dit alles voor de prijs van slechts ...€ 40,00. Aangezien iedereen nog stierf van de honger is er nog een schaal “vettebek” bij genomen voor de prijs van € 20,00 ......(de fiets werd er helaas niet bijgeleverd om van hap tot hap te fietsen).

Wij boffen toch maar met onze eigen vereniging !!!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square