TCL BLOG

Wedstrijdverslag Zaterdag Heren 2

Na 2 goede overwinningen van Heren 2 mocht Lekkerkerk het op de 5e competitiedag opnemen tegen Krimpen 2. Nick Snoek begon de dag met een enkel die helaas werd verloren, waardoor Lekkerkerk op achterstand kwam. Vervolgens ging de dubbel met invaller Kees de Gruijter en Daan Stalenburg de baan op en later ook de enkel van Danny Langeveld. Iets over half 4 bij de tussenstand 6-0-2-1 bij de dubbel en 1-2 bij de enkel begon het hard te regen. Na een klein halfuurtje gingen de spelers weer de baan op en werd de dubbel al snel gewonnen. Terwijl Danny en zijn tegenstander erg aan elkaar gewaagd waren werd de 2e dubbel van de dag ook eenvoudig gewonnen door Nick en Daan. Danny won de enkel in inmiddels een avondpartij na dik 2 uur spelen in 3 sets, waardoor de stand op 3-1 kwam wat weer een overwinning voor Lekkerkerk betekende. Tijdens de laatste partij van de dag kwam onze andere invaller Cees van der Laan in actie samen met Danny. Deze partij werd met 2 maal 6-4 gewonnen door Cees en Danny waardoor de eindstand op 4-1 kwam. Ondanks een wat minder begin heeft Heren 2 zijn 3e overwinning op rij behaald, op naar de 4e volgende week!