TCL BLOG

Schrijf je NU in voor het Interfastfood Open Jeugd Toernooi

June 11, 2017

 

Tennisclub Lekkerkerk organiseert ieder jaar het Interfastfood Open jeugdtoernooi voor de junioren. Dit is een door de KNLTB goedgekeurd toernooi, waaraan iedereen die lid is bij de KNLTB mee mag doen. Ieder jaar ontvangen wij weer veel onbekende en bekende tennisspelers die deelnemen aan dit toernooi. Ook staat het open toernooi bekend om zijn gezelligheid. Naast de wedstrijden die georganiseerd worden, wordt er ook gezorgd voor heerlijke versnaperingen.

Interfastfood Open jeugdtoernooi 2017 start

14-08-17 en eindigt 20-08-17. 

 

Schrijf je HIER in!

Share on Facebook
Please reload

Uitgelichte berichten

8&9 Tennis: Dubbel zo Leuk!

June 1, 2018

1/4
Please reload

Recente berichten

March 15, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square