TCL BLOG

Inschrijving geopend Clubkampioenschappen enkel jeugd


Na de zomervakantie worden van maandag 28 augustus tot en met zondag 10 september de clubkampioenschappen enkel gespeeld. De categorieën oranje, groen en geel kunnen zich vanaf nu HIER inschrijven. De inschrijving sluit op zondag 20 augustus. Geef je verhinderingen s.v.p. duidelijk aan. Eventueel kan je het vakje "opmerkingen" gebruiken voor meer info en/of uitleg. Inschrijven doe je in de categorie waarin je bent ingedeeld door de tennisleraar. Mocht je hieraan twijfelen, stuur dan even een mail naar ons. De clubkampioenschappen rood worden op één middag gespeeld. De exacte datum volgt nog. Hiervoor hoeft niet ingeschreven te worden. De finale voor rood wordt op zondag 10 september gespeeld. Let op, de clubkampioenschappen enkel zijn verplicht, dus iedereen doet mee. Alle jeugdleden gedurende 2 weken op de baan, hoe gezellig is dat! Voor nu, nog een fijne zomervakantie en tot snel op de tennisbaan! Namens de jeugdcommissie, Cora en Brenda


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square