top of page

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN MIX

De clubkampioenschappen Mixed worden gehouden van maandag 5 juni 2023 tot en met zondag 18 juni 2023. Je kunt je inschrijven via www.toernooiklapper.nl tot en met zondag 28 mei 2023.

 

 

De inschrijving staat open voor alle seniorleden en de finalisten van de jeugdclubkampioenschappen Mixed 2022 (die worden dan ingedeeld in de A-poule).

 

Andere jeugdleden kunnen alleen inschrijven na uitdrukkelijke toestemming van de wedstrijdcommissie (en ook alleen in de A-poule).

 

Verhinderingen

 

Je kunt maximaal twee (is dus anders als in voorgaande jaren) verhinderingen opgeven per speler (of vier per team). Mocht je er meer hebben, overleg dan even met de wedstrijdcommissie (mail dan naar: toernooien@tclekkerkerk.nl) en vermeld dan ook de extra verhinderingen in het veld opmerkingen, anders kunnen we geen rekening houden met die verhinderingen omdat het dan niet te plannen valt. In het finaleweekend zijn geen verhinderingen toegestaan.

 

Andere toernooien

Deelname aan een ander toernooi is in de eerste week toegestaan (vermeld dit in het veld opmerkingen onder vermelding van de naam/vereniging van het toernooi), maar dan slechts voor één onderdeel per team (als je als team meedoet in een ander toernooi in één onderdeel is dat geen probleem, maar niet allebei in een andere categorie en/of samenstelling).

 

In de tweede week van het toernooi is het niet toegestaan deel te nemen aan een ander toernooi (Wij zullen hier streng op toezien).

 

Uitzondering

Er geldt echter voor alleen dit jaar één uitzondering voor het open toernooi in Krimpen aan de Lek. Je moet daar dan wel het voorweekeinde (10 en 11 juni) als verhinderd opgeven en in ons toernooi dat weekend niet verhinderd zijn. Ook hier geldt per team, je kan alleen samen meedoen in Krimpen aan de Lek en niet allebei in een andere categorie en/of samenstelling, anders is het niet te regelen. Ook moet je in het veld opmerkingen vermelden dat je in Krimpen aan de Lek meedoet.

 

Heb je geen partner, dan kun je je ook opgeven (vink dan het vakje Partner wanted aan bij het deel van het formulier voor de partner), wij zullen dan trachten een partner voor je te vinden.

 

Ook nieuwe leden verzoeken wij uitdrukkelijk in te schrijven, er wordt ingedeeld naar sterkte. Je wordt dan ingedeeld in een poule met andere beginnende leden.

bottom of page