CLUBKAMPIOENSCHAPPEN MIX

De clubkampioenschappen Mixed worden gehouden van maandag 27 juni tot en met zondag 10 juli.

 

De inschrijving staat open voor alle seniorleden en de finalisten van de jeugdclubkampioenschappen Mixed 2019 (die worden dan ingedeeld in de A-poule).

Andere jeugdleden kunnen alleen inschrijven na uitdrukkelijke toestemming van de wedstrijdcommissie (en ook alleen in de A-poule).

 

Je kunt maximaal drie verhinderingen opgeven, mocht je er meer hebben, overleg dan even met de wedstrijdcommissie (toernooien@tclekkerkerk.nl) en vermeld dan ook de extra verhinderingen in het veld opmerkingen, anders kunnen we echt geen rekening houden met die verhinderingen omdat het dan niet te plannen valt. In het finaleweekend zijn geen verhinderingen toegestaan. Deelname aan een ander toernooi is in de eerste week toegestaan, maar dan slechts voor één onderdeel in de tweede week van het toernooi is het niet toegestaan deel te nemen aan een ander toernooi.

 

Heb je geen partner, dan kun je je ook opgeven (vink dan het vakje Partner wanted aan bij het deel van het formulier voor de partner), wij zullen dan trachten een partner voor je te vinden.

 

Ook nieuwe leden verzoeken wij uitdrukkelijk in te schrijven, er wordt ingedeeld naar sterkte. Je wordt dan ingedeeld in een poule met andere beginnende leden.

 

Belangrijk: Houd je aan de anderhalve meter regel op het park en houd het gedeelte bij de ingang zoveel mogelijk vrij, zodat iedereen op veilige afstand het clubhuis kan betreden.