*Inschrijving mixed toernooi geopend!

De clubkampioenschappen Mixed worden gehouden van maandag 2 september 2019 tot en met zondag 15 september 2019.

Je kunt je HIER inschrijven tot en met zondag 25 augustus 2019.

De inschrijving staat open voor alle seniorleden en de finalisten van de jeugdclubkampioenschappen Mixed 2016 (die worden dan ingedeeld in de A-poule). Andere jeugdleden kunnen alleen inschrijven na uitdrukkelijke toestemming van de wedstrijdcommissie (en ook alleen in de A-poule).

Verhinderingen

Zowel overdag als s'avonds worden er wedstrijden ingepland, dus houd hier rekening mee met het noteren van de verhinderingen. Je kunt maximaal drie verhinderingen opgeven, mocht je er meer hebben, overleg dan even met de wedstrijdcommissie (toernooien@tclekkerkerk.nl) en vermeld dan ook de extra verhinderingen in het veld opmerkingen, anders kunnen we echt geen rekening houden met die verhinderingen omdat het dan niet te plannen valt. In het finaleweekend zijn geen verhinderingen toegestaan. Deelname aan een ander toernooi is in de eerste week toegestaan, maar dan slechts voor één onderdeel in de tweede week van het toernooi is het niet toegestaan deel te nemen aan een ander toernooi.

 

Geen partner?

Heb je geen partner, dan kun je je ook opgeven (vermeld dan in het veld opmerkingen: geen partner), wij zullen dan trachten een partner voor je te vinden.

 

Ook nieuwe leden verzoeken wij uitdrukkelijk in te schrijven, er wordt ingedeeld naar sterkte. Je wordt dan ingedeeld in een poule met andere beginnende leden.