top of page

TENNISLES JUNIOREN

MARIUSZ SMOLAREK

Trainer

Vanaf dinsdag 2 april gaan we weer starten met de tennislessen voor de jeugd. Zoals bij de meesten van jullie wel bekend is, zijn de lessen, die van april t/m september worden gegeven, bij de contributie inbegrepen. (De najaars- en winterlessen zijn in eigen beheer van tennisleraar Mariusz)
 
Inschrijven jeugdtraining
 
We willen graag een trainingsindeling maken. 

 

Willen jullie op het inschrijfformulier hieronder aangeven wanneer jullie echt niet kunnen tennissen met een maximum van 3 uren.  Anders is het bijna niet mogelijk om de lessen in te delen voor de trainers, dus probeer je echt hier aan te houden. Als het door b.v. school echt niet anders is om meer verhinderingen door te geven , geef dit dan via de mail door. Alle aanvullende info kun je sturen naar tcljeugd@hotmail.com.
De tennislessen beginnen in week 14 en eindigen in week 39. 


De competitielessen (EXTRA lessen voor de spelers van de zondagcompetitie Groen en Junioren/Geel) beginnen in week 14 en eindigen in week 19.

Ook deze lessen zijn kosteloos en worden door de vereniging aangeboden.
(n.v.t. voor Tenniskids Rood en oranje)

 

 • Van maandag tot en met vrijdag wordt er les gegeven om 15.00, 16.00, 17.00 en 18.00 uur.

 • Er wordt geen les gegeven op 2e Paasdag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag, Koningsdag en tijdens de zomervakantie (week 29 t/m 34). 
   
  We vragen jullie om het inschrijfformulier z.s.m. in te vullen, zodat er zo snel mogelijk begonnen kan worden met indelen.
   
  Wij wensen jullie een sportief tennisseizoen.

  Voor vragen kun je bellen of appen met: Mariusz (06-24242555). 

  Een mailtje sturen kan natuurlijk ook: tcljeugd@hotmail.com.

bottom of page