CLUBKAMPIOENSCHAPPEN DUBBEL

De clubkampioenschappen Dubbel worden gehouden van maandag 29 juni 2020 tot en met zondag 12 juli 2020.

 

De inschrijving staat open voor alle seniorleden en de finalisten van de jeugdclubkampioenschappen Dubbel 2019 (die worden dan ingedeeld in de A-poule).

Andere jeugdleden kunnen alleen inschrijven na uitdrukkelijke toestemming van de wedstrijdcommissie (en ook alleen in de A-poule).

 

Je kunt maximaal drie verhinderingen opgeven, mocht je er meer hebben, overleg dan even met de wedstrijdcommissie (toernooien@tclekkerkerk.nl) en vermeld dan ook de extra verhinderingen in het veld opmerkingen, anders kunnen we echt geen rekening houden met die verhinderingen omdat het dan niet te plannen valt. In het finaleweekend zijn geen verhinderingen toegestaan. Deelname aan een ander toernooi is in de eerste week toegestaan, maar dan slechts voor één onderdeel, in de tweede week van het toernooi is het niet toegestaan deel te nemen aan een ander toernooi.

 

Heb je geen partner, dan kun je je ook opgeven (vink dan het vakje Partner wanted aan bij het deel van het formulier voor de partner), wij zullen dan trachten een partner voor je te vinden.

 

Ook nieuwe leden verzoeken wij uitdrukkelijk in te schrijven, er wordt ingedeeld naar sterkte. Je wordt dan ingedeeld in een poule met andere beginnende leden.

 

Voor wat betreft de regels i.v.m. Corona, daarover horen jullie later meer, maar in principe dezelfde als voor het enkeltoernooi.