top of page

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN DUBBEL

De clubkampioenschappen dubbel worden gehouden van maandag 29 augustus 2022 tot en met zondag 11 september 2022. Er zijn ook veteranen categorieën en wel Herendubbel 60+ en Damesdubbel 55+ bij voldoende inschrijvingen worden deze ook daadwerkelijk ingedeeld. Je kunt je inschrijven via www.toernooiklapper.nl tot en met zondag 21 augustus 2022. Let op de inschrijfvoorwaarden welke hieronder in het kort staan.

 

De inschrijving staat open voor alle seniorleden en de finalisten van de jeugdclubkampioenschappen dubbel 2021 (die worden dan ingedeeld in de A-poule). Andere jeugdleden kunnen alleen inschrijven na uitdrukkelijke toestemming van de wedstrijdcommissie (en ook alleen in de A-poule).

 

Je kunt maximaal drie verhinderingen opgeven per koppel, mochten jullie er meer hebben, overleg dan even met de wedstrijdcommissie (mail dan naar: toernooien@tclekkerkerk.nl) en vermeld dan ook de extra verhinderingen in het veld opmerkingen, anders kunnen we echt geen rekening houden met die verhinderingen omdat het dan niet te plannen valt. In het finaleweekend zijn geen verhinderingen toegestaan. Deelname aan een ander toernooi is in de eerste week toegestaan, maar dan slechts voor één onderdeel (als koppel, niet per individu) in de tweede week van het toernooi is het niet toegestaan deel te nemen aan een ander toernooi (Wij zullen hier streng op toezien). We gaan ook wat strenger kijken naar de verhinderingen omdat er tijdens de clubkampioenschappen mixed wel enig “misbruik” is geweest.

 

Heb je geen partner, dan kun je je ook opgeven (vink dan het vakje Partner wanted aan bij het deel van het formulier voor de partner), wij zullen dan trachten een partner voor je te vinden.

 

Ook nieuwe leden verzoeken wij uitdrukkelijk in te schrijven, er wordt ingedeeld naar sterkte. Je wordt dan ingedeeld in een poule met andere beginnende leden.

bottom of page