top of page

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN ENKEL

De clubkampioenschappen Enkel worden gehouden van maandag 26 juni 2023 tot en met zondag 9 juli 2023. Je kunt je inschrijven via www.toernooiklapper.nl tot en met zondag 18 juni 2023.

 

De inschrijving staat open voor alle seniorleden en de finalisten van de jeugdclubkampioenschappen Enkel 2022 (die worden dan ingedeeld in de A-poule).

Andere jeugdleden kunnen alleen inschrijven na uitdrukkelijke toestemming van de wedstrijdcommissie (en ook alleen in de A-poule).

 

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid voor veteranen om in te schrijven, deze categorie geldt voor mannen van 50 jaar en ouder en voor vrouwen van 45 jaar en ouder.

 

Je kunt maximaal drie verhinderingen opgeven, mocht je er meer hebben, overleg dan even met de wedstrijdcommissie (e-mail naar toernooien@tclekkerkerk.nl) en vermeld dan ook de extra verhinderingen in het veld opmerkingen, anders kunnen we echt geen rekening houden met die verhinderingen omdat het dan niet te plannen valt. In het finaleweekend zijn geen verhinderingen toegestaan. Deelname aan een ander toernooi is in de tweede week van het toernooi ook niet toegestaan en in de eerste week is het toegestaan aan één toernooi deel te nemen in maximaal één onderdeel, wel graag vermelden bij de opmerkingen (wij zullen hier streng op toezien).

 

Ook nieuwe leden verzoeken wij uitdrukkelijk in te schrijven, er wordt ingedeeld naar sterkte. Je wordt dan ingedeeld in een poule met andere beginnende leden.

bottom of page