top of page

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN ENKEL

De inschrijving is momenteel gesloten.

 

De inschrijving staat open voor alle seniorleden en helaas dit maal niet voor jeugdleden in verband met de Coronamaatregelen.

 

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid voor veteranen om in te schrijven, deze categorie geldt voor mannen van 50 jaar en ouder en voor vrouwen van 45 jaar en ouder.

 

Je kunt maximaal drie verhinderingen opgeven, mocht je er meer hebben, overleg dan even met de wedstrijdcommissie (toernooien@tclekkerkerk.nl) en vermeld dan ook de extra verhinderingen in het veld opmerkingen, anders kunnen we echt geen rekening houden met die verhinderingen omdat het dan niet te plannen valt. In het finaleweekend zijn geen verhinderingen toegestaan. Deelname aan een ander toernooi is in de tweede week van het toernooi ook niet toegestaan.

 

Ook nieuwe leden verzoeken wij uitdrukkelijk in te schrijven, er wordt ingedeeld naar sterkte. Je wordt dan ingedeeld in een poule met andere beginnende leden.

 

Vanwege de Coronamaatregelen zijn er wel diverse aanpassingen/beperkingen. Deze worden voor het toernooi nader uitgewerkt en bekend gemaakt.

Enkele van de aanpassingen/beperkingen zijn (zonder uitputtend te zijn):

  • Aanvang van het toernooi is 18.15 uur in plaats van 18.45 uur om zo tussen de wedstrijden een blok van 15 minuten te creëren voor het wisselen van de banen;

  • De kantine is dicht, dus zelf een drankje meenemen;

  • Per baan is er één tafeltje beschikbaar op het terras dit in verband met de 1,5 meter regel;

  • Uiterlijk 15 minuten voor het einde van de volgende wedstrijd dien je het park te verlaten;

  • Je mag pas vijf minuten voor je aanvangstijd op het park aanwezig zijn;

  • Er is geen publiek toegestaan.

bottom of page