*Inschrijving Enkel toernooi geopend!

De clubkampioenschappen Enkel worden gehouden van maandag 1 juli 2019 tot en met zondag 14 juli 2019.

Je kunt je inschrijven via www.toernooiklapper.nl tot en met zondag 23 juni 2019.

 

De inschrijving staat open voor alle seniorleden en de finalisten van de jeugdclubkampioenschappen Enkel 2018 (die worden dan ingedeeld in de A-poule).

Andere jeugdleden kunnen alleen inschrijven na uitdrukkelijke toestemming van de wedstrijdcommissie (en ook alleen in de A-poule).

 

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid voor veteranen om in te schrijven, deze categorie geldt voor mannen van 50 jaar en ouder en voor vrouwen van 45 jaar en ouder.

 

Je kunt maximaal drie verhinderingen opgeven, mocht je er meer hebben, overleg dan even met de wedstrijdcommissie (toernooien@tclekkerkerk.nl) en vermeld dan ook de extra verhinderingen in het veld opmerkingen, anders kunnen we echt geen rekening houden met die verhinderingen omdat het dan niet te plannen valt. In het finaleweekend zijn geen verhinderingen toegestaan. Deelname aan een ander toernooi is in de tweede week van het toernooi ook niet toegestaan.

 

Ook nieuwe leden verzoeken wij uitdrukkelijk in te schrijven, er wordt ingedeeld naar sterkte. Je wordt dan ingedeeld in een poule met andere beginnende leden.

Clubkampioenen 2016

Dit zijn de clubkampioenen enkel van 2016.